Tips om de beste tijd te hebben in Disneyland Parijs

Tips om de beste tijd te hebben in Disneyland Parijs

januari 31, 2023 0 Door Buffalo Websites

Ben je van plan een reis naar Disneyland Parijs te maken? We geven je geen ongelijk! Er is iets magisch aan de Happiest Place on Earth. Maar als je ervoor wilt zorgen dat je bezoek echt bijzonder is, zijn er een paar tips en trucs die je kunnen helpen. Lees verder om te leren hoe je het meeste uit je reis naar Disneyland Parijs kunt halen.

Plan vooruit

We weten dat het verleidelijk kan zijn om het gewoon te doen als het gaat om een grote vakantie als deze, maar geloof ons – vooruit plannen is de sleutel! Disney doet uitstekend werk door bezoekers te voorzien van alle informatie die ze nodig hebben, zodat hun ervaring zo stressloos mogelijk is. Bekijk hun website voor details over attracties, attracties, shows, parkkaarten en eetgelegenheden voordat je gaat. Het zal je tijd en energie besparen als je eenmaal aankomt. Leestip: goedkope hotels Disneyland Parijs

Maak gebruik van FastPass+

Met FastPass+ kunnen gasten de rij voor bepaalde attracties overslaan. Gasten mogen in elk themapark drie FastPasses per dag halen. Met dit systeem kunnen bezoekers hun tijd in het park maximaliseren door lange rijen te vermijden en ervoor te zorgen dat ze al hun favoriete attracties kunnen bezoeken zonder eeuwig te moeten wachten.

Vroeg of laat eten

Een andere geweldige manier om tijd te besparen in de parken is door eerder of later te eten dan de gebruikelijke etenstijden – op deze manier kun je lange wachttijden en grote mensenmassa’s vermijden! Vroeg eten heeft zo zijn voordelen – je hoeft niet lang te wachten op je eten en je mist geen attracties terwijl je in de rij staat. Later eten werkt ook goed – veel restaurants geven korting op late maaltijden en er kan minder drukte zijn dan tijdens de piektijden. Leestip: Disneyland Parijs goedkoop boeken

Conclusie:

Welke tips je ook gebruikt tijdens je verblijf in Disneyland Parijs, één ding is zeker-je hebt gegarandeerd een geweldige tijd! Maar door deze tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat je ervaring alles is waar je van droomde en meer! Veel plezier met het verkennen van alles wat Disneyland Parijs te bieden heeft; we garanderen dat het een onvergetelijk avontuur wordt! Geniet van de magie!