Welke dingen kunnen vertragen bij het inchecken

Welke dingen kunnen vertragen bij het inchecken

december 18, 2021 0 Door

Er zijn manieren om het proces te stroomlijnen, maar uiteindelijk moet je je op het ergste voorbereiden en hopen op het beste. In dit gedeelte bespreken we de vier belangrijkste dingen die ervoor zorgen dat mensen te laat komen.

Internationale vluchten
Als het kan, moet u op internationale vluchten altijd vroeger aankomen dan op binnenlandse. Waarom? Vanwege de extra stappen die nodig zijn om door de beveiliging te komen. Bij dit soort vluchten moet je door de immigratie- en paspoortcontrole.

De meeste mensen die een internationale vlucht nemen, willen ook een tas of twee inchecken, wat het proces kan verlengen. Meestal voegen deze stappen een extra twintig of vijftien minuten toe aan de wachttijd. Maar als er iets mis is met je paspoort, of je stuit op een onverwachte wegversperring, dan kan het makkelijk zijn om je vlucht te missen.

Vlucht inchecken


Als u van plan bent een tas in te checken, dan zult u waarschijnlijk in een lange rij moeten wachten voordat u een beschikbaarheid bereikt. Op drukke dagen, of dagen met slecht weer kunnen deze rijen nog langer zijn.

Als u van plan bent persoonlijk in te checken, dan zult u waarschijnlijk twintig minuten moeten wachten voor binnenlandse vluchten en dertig minuten voor internationale vluchten. Door jezelf veel extra tijd te geven, heb je ook wat speelruimte als er iets mis is met je ticket of paspoort.

Houd er ook rekening mee dat veel luchtvaartmaatschappijen 45 minuten tot een uur voor het begin van de vlucht weigeren om tassen te accepteren. U kunt tijd besparen bij het inchecken voor uw vlucht met een online service waarmee u op uw mobiele apparaat kunt inchecken.

Luchthavenbeveiliging
Meestal gaat het inchecken bij de luchthavenbeveiliging relatief snel. Het kan echter gemakkelijk verlengd worden als u per ongeluk een verboden voorwerp meeneemt.

In dergelijke gevallen kan de TSA-beveiliging u een seintje geven en u apart nemen voor een extra controle.

Als u haast heeft om uw vlucht te halen, is dit wel het laatste wat u wilt, want afhankelijk van de zwaarte van de controle kan het vijftien minuten of meer langer duren. Om dit te voorkomen, moet u alle richtlijnen van de TSA volgen over wat u wel en niet mee mag nemen op uw vlucht.

Drukke tijd van het jaar
Als u reist rond een feestdag, zoals Kerstmis of Thanksgiving, dan moet u rekening houden met een veel grotere drukte op de luchthaven. Deze toename van mensen betekent langere rijen en voetverkeer dat u in de weg kan zitten.

In deze drukke periodes kunnen andere mensen u er gemakkelijk van weerhouden om op tijd bij uw vlucht te zijn. Daarom raden wij u aan een reisbeschermingsplan te nemen als u tijdens de feestdagen vliegt. Op die manier kunt u een vergoeding krijgen in geval van vertraging of annulering.

Wat zijn de beste transportopties?


Tenzij u van plan bent om uw auto in een parkeergarage op de luchthaven achter te laten (een optie die al snel duur kan uitvallen), zult u moeten uitzoeken hoe u van en naar de luchthaven kunt komen.

Je kan op een vriend of familielid rekenen om je af te zetten, maar hou er rekening mee dat dit een nadeel heeft. Als je vriend zich bijvoorbeeld verslaapt of te laat is, dan kun je gemakkelijk kostbare inchecktijd verliezen.

We raden je aan om met een meer betrouwbare professionele dienst te gaan die je kan komen ophalen. Zolang je het op voorhand regelt en het juiste bedrijf kiest, zou je geen problemen moeten hebben om op tijd te komen.

Als je nog nooit een luchthaven vervoersdienst hebt geregeld, stel dan zeker deze vragen voor je een bedrijf kiest.

Dus, hoe vroeg moet ik precies op de luchthaven zijn?
Over het algemeen raden we aan om twee uur vroeger te komen voor een binnenlandse vlucht, en drie uur vroeger voor een internationale vlucht. Dit lijkt misschien veel, maar het geeft u voldoende tijd om uw bagage in te checken en door de veiligheidscontrole te gaan. https://allesvoortravel.nl/milieuvriendelijk-omgaan-met-autos-tijdens-je-reis/

Belangrijker nog, het geeft je wat speelruimte om je ongerustheid te verminderen in het geval van een onverwachte vertraging. Hou er ook rekening mee dat de meeste luchtvaartmaatschappijen hun deuren sluiten tien tot twintig minuten voor de vlucht vertrekt.

Als u twee tot drie uur te vroeg aankomt, kunt u met uw sectie op tijd aan boord wanneer uw ticketgroep wordt opgeroepen.

Als je echter merkt dat je nerveus wordt over het mogelijk missen van je vlucht, dan is er niets mis mee om voorzichtig te zijn en extra vroeg aan te komen. Reist u met kinderen of een grote groep, dan kunt u er voor de zekerheid misschien een uur of zo bij optellen.

Op zoek naar een rit naar de luchthaven? Neem contact op met Taxi Hengelo Teiwes.
We hopen dat dit artikel je geholpen heeft bij het beantwoorden van de vraag: Hoe vroeg moet ik op het vliegveld zijn? Zoals u kunt zien is er geen gemakkelijk, allesomvattend antwoord — het hangt af van een verscheidenheid aan factoren die u moet overwegen.

Er zijn echter stappen die u kunt nemen om het hele proces gemakkelijker te maken. Eén ding dat u kunt doen is vervoer regelen via een betrouwbare service zoals Teiwes Taxi Hengelo.